Pages

chiechie ..edit photo .. sila follow blog chiechie k

chiechie ..edit photo .. sila follow blog chiechie k

ewan n fwen

ewan n fwen

Friday, April 15, 2011

hari yg paling MAJAL

hari nie , jumaat , 15 April 2011 PHONe chiechie hilang kat ciber cafee .. tujuan chiechie g cc ( ciber cafee ) tuk g buat folio sejarah , nak kene print .. then nak upload pic kaka chiechie masuk facebook , da siap sume .. chiechie g counter cc ( ciber cafee ) tu , nak bayar .. mase tu chiechie tak peasan yg chiechie pgg phone kew tak .. da blik uma tu, chiechie peasan yg phone chiechie da tak ade kat dlm poket suar chiechie , so , chuechue g cc ( ciber cafee ) blik , tnye kat sume owg , " nampak tak tepon saye " so, owg sume tak nmpak.. ee benggang nye .. chiechie blik chiechie miss cl no chiechie , pastu phone nye mati, memang tak kusangka la.. chiechie rase nak nangis jew

Wednesday, April 13, 2011


so it's not going to be easy !

it's going tobe really hard,

we're gonna have to work.

at this everyday but i wanna do that because i want you.

i want all of you everyday .

forever .. you AND me.

EVERYDAY ..

I swear to you an everthing I am And I dedicate to you all that I have And I promise you that I will stand right by your side forever and always until the day I die

majlis pertunangan kaka liyaa

chiechie menyebok jew.. hhahahha
kaka liyaa , majlis pertunangan kaka liyaa .. chomely nye die

kawan2 chiechie

nie najwa
nie suehailah

  1. nie najihah

bermula lah kisah benar, bagi chiechie kisah nie lah paling sedih

budak nie seorang perempuan,berumur 15 tahun, name SECRET.. cite nye cm nie,dia anak luar nikah,mak dia lahir kan dia tanpa berbapa. so dlu dia nie tak tahu sama ad dia anak sapew.. skrg baru lah dia tahu , sape dri dia yg sbnarnya.. chiechie pun kesian kat dia..chiechie tolong dia.. dia n chiechie ad kaitan.,dia terlampau sedih sgt,sehingga kan dia nak bunuh dri time tu, ya ALLAH , chiechie tak tahu nak buad apew lg.,chiechie hanya mampu bole tenang kan dri dia sajee.. chiechie bagi dia semangat untk terus hidup tanpa memikir kan sapew ayah dia n knp mak dia buad dia cm 2 skali, smpai skrg semangat dia nak tumpu kan pelajaran hilang,dlu dia lah pelajar terbaik, sekarang apew cite, sume nye HANCUR. gara2 dia tahu yg dia ank luar niekah.. sampai 1 hary 2.. dia nak bunuh diri lg sekali. tetapi tak berjage.. nasib baik ibu chiechie nmpak kejadian 2.. sekarang ,dia stay kat umah chiechie,, chiechie nak ajar dia cm na nak terus kan semangat.. chiechie ajar kan apew2 yg dia tak tahu.. mak dia , nak jage dia, tapi ibu chiechie tak kasik ambil dia dripda family chiechie,family chie nak jade dia sampai besar n smpai berjage dlm hidup dia.. chiechie harap dia terus lupakan yg dia anak luar niekah.. chiechie tak nak adk gagal dlm hidup k.. sygs adk..

cousins Chiechie