Pages

chiechie ..edit photo .. sila follow blog chiechie k

chiechie ..edit photo .. sila follow blog chiechie k

ewan n fwen

ewan n fwen

Wednesday, April 13, 2011

bermula lah kisah benar, bagi chiechie kisah nie lah paling sedih

budak nie seorang perempuan,berumur 15 tahun, name SECRET.. cite nye cm nie,dia anak luar nikah,mak dia lahir kan dia tanpa berbapa. so dlu dia nie tak tahu sama ad dia anak sapew.. skrg baru lah dia tahu , sape dri dia yg sbnarnya.. chiechie pun kesian kat dia..chiechie tolong dia.. dia n chiechie ad kaitan.,dia terlampau sedih sgt,sehingga kan dia nak bunuh dri time tu, ya ALLAH , chiechie tak tahu nak buad apew lg.,chiechie hanya mampu bole tenang kan dri dia sajee.. chiechie bagi dia semangat untk terus hidup tanpa memikir kan sapew ayah dia n knp mak dia buad dia cm 2 skali, smpai skrg semangat dia nak tumpu kan pelajaran hilang,dlu dia lah pelajar terbaik, sekarang apew cite, sume nye HANCUR. gara2 dia tahu yg dia ank luar niekah.. sampai 1 hary 2.. dia nak bunuh diri lg sekali. tetapi tak berjage.. nasib baik ibu chiechie nmpak kejadian 2.. sekarang ,dia stay kat umah chiechie,, chiechie nak ajar dia cm na nak terus kan semangat.. chiechie ajar kan apew2 yg dia tak tahu.. mak dia , nak jage dia, tapi ibu chiechie tak kasik ambil dia dripda family chiechie,family chie nak jade dia sampai besar n smpai berjage dlm hidup dia.. chiechie harap dia terus lupakan yg dia anak luar niekah.. chiechie tak nak adk gagal dlm hidup k.. sygs adk..

No comments:

Post a Comment